,

Terki Software trenger flere bra folk!

Vi søker systemutviklere med erfaring!

Terki Software er et norsk teknologiselskap i vekst som har historikk fra 2002. Alle våre systemutviklere er ingeniører. Vi leverer konsulenttjenester innenfor IT, og driver programvareutvikling innenfor flere områder, og har i tillegg et eget forhandlernett som selger våre produkter.

Terki Software jobber med store og små virksomheter, og utvikler og drifter komplekse løsninger.

Vi er spesialister innenfor flere teknologiområder, og er en sentral aktør når det gjelder automatisering og selvbetjeningsløsninger. Vi har også gående flere forskningsprosjekter.

Terki Software sin posisjon er skapt gjennom å levere godt til kunder gjennom 16 år!

Vi har noen av de mest kjente merkevarene i Norge som våre kunder og strategiske samarbeidspartnere.

Terki Software er også initiativtaker i etablering av KIRN som er en ideell organisasjon for kunstig intelligens og maskinlæring, i tillegg til at vi er Co-founder i spennende selskap som CustomerTrends, og deltager i Start-ups.

Nå styrker vi kapasiteten i Terki Software og søker talenter som ønsker å utvikle seg innen teknologi.

Som utvikler vil du få jobbe med spennende prosjekter på tvers av flere teknologier. Din rolle vil bestå i å drive utvikling på egenhånd, i team internt eller eksternt sammen med kunder og samarbeidspartnere. Arbeidet vil i stor grad skje agilt og operativt, og du vil ha stor frihet til å påvirke og ta ansvar så vel i utviklingsarbeid som i kundekontakt.

I en verden med raske teknologidrevne endringer, er vi overbevist om at de beste utviklerne er de som er nysgjerrige og brenner for teknologi. Er du en av de så kan vi love deg en unik mulighet til å få jobbe i et spennende ungt og kreativt miljø, blant de beste utviklerne.

Les mer her

Systemutvikler med erfaring

Junior Systemutvikler

Som ansatt på Terki Software vil du i stor grad få anledning til å forme din egen arbeidshverdag og jobbe sammen med noen av bransjens flinkeste folk.

Søknad (maksimum en side) med CV sendes til:

Spørsmål om stillingen:
Terje Bakken
Managing Director
Telefon: +4790133992

Søknad med CV sendes til: post@terki.no