Om oss

Terki ble startet i 2002, og eies i dag av Terje Bakken og Aleksander Brown Kristoffersen. Gründer var Terje Bakken som startet selskapet parallelt med studiene til Master of Science-grad.

Vi jobber på prosjekter direkte med kunder og leverandører, og har lang erfaring fra å jobbe som en del av eksisterende IT hos kunder og leverandører.

Vi er også en samarbeidspartner når det gjelder både homesourcing og riktig cloud-strategi for IT løsninger.

Vi har høstet mye erfaring gjennom årene ved å være med på et prosjekt fra første stund og vurderer valg av teknologi og oppbygning sammen med kunden. Vi har også mange års erfaring fra produktutvikling av IT-plattformer som andre IT-selskaper har brukt og solgt som sine applikasjoner.

En annen viktig kundegruppe er IT-avdelinger i store selskaper. Bakgrunnen er ofte at kunden har en konkret oppgave som må løses, men ser at det er svakheter ved å bruke standardløsninger. Terki blir valgt som partner fordi eksisterende eller egenutviklede systemer er rimeligere på lenger sikt og gir større fleksibilitet med hensyn til spesialtilpasning.

Alle systemutviklere i Terki har relevant bachelorgrad eller høyere, og vi besitter også ressurs med Master of Science i datateknikk ved NTNU.

Våre ansatte har også operativ erfaring fra å drive kundeservice i ledende nordiske selskap, som gir et god fundament for å forstå og utvikle kundeopplevelser gjennom analoge og digitale kundereiser.

Har du et prosjekt du trenger hjelp med?