STARTUP-SELSKAP MED UNIK VARETELLING-SOFTWARE MED RFID TEKNOLOGI

Terki Software AS går inn på eiersiden i Retailtech AS, som er et spennende spesialselskap når det gjelder bruk av RFID teknologi. 

Retailtech AS har lansert produktet Traze som i dag brukes hos to butikkjeder. I første omgang dekker løsning varetelling og lagerkontroll. Konseptet er kostnadseffektivt og forenkler lagerstyringen, hvor bruker enkelt kan følge varelager i butikken og finne avvik. Løsningen bruker RFID (Radio Frequency IDentification) på en unik måte. Selskapet leverer software og tilhørende hardware. Terki Software har siste 1,5 året drevet forskningsbasert utvikling av den unike software som brukes i bl.a. Traze.

Selskapet Retailtech har alt signert flere store avtaler med kjente merkevarer innenfor retail, og vil fremover ta teknologien ut til flere bransjer og til flere bruksområder. Måten dette er løst på gjør at dette kan legges utenpå ethvert ERP- eller butikkdatasystem uten store investeringer. Løsningen kan dermed brukes innenfor butikk, men også for andre bransjer med varelager i et ERP-system vil dette fungere godt.

For Terki AS så er dette et spennende strategisk eierskap, hvor vi ser at denne teknologien vil skape helt unike og kostnadseffektive måter for å «traze» varer eller objekter i sanntid, i tillegg til å kunne gi et innhold til brukere og kunder på en ny måte som ikke finnes i markedet i dag. For oss er dette utrolig spennende å være med på, sett i lys av digitaliseringen som nå pågår, hvor mye vil handle om hvordan kunder og brukere skal vandre sømløst mellom analoge og virtuell universer, hvor sporing av varer og objekter vil være helt avgjørende både med tanke på effektiv drift, og kanskje det aller viktigste: Skape gode kunde- og brukeropplevelser.

Les mer om Retailtech