,

Vi søker nyutdannet / Junior Systemutvikler

Terki AS søker systemutvikler som skal jobbe med utviklings- og programmerings-oppgaver i et ungt, spennende og kompetent miljø. Du vil være en del av en utvikleravdeling med tung kompetanse på mange spennende områder, hvor alle systemutviklere har minimum bachelorgrad i datateknikk eller Master of Science i datateknikk fra NTNU.

Avdelingen jobber tett med mange kjente merkevarer, og har kunder nasjonalt og nordisk. Vi opplever stadig økende pågang etter våre tjenester, samtidig som vi ønsker flere dyktige og teknologi-hungrige hjerner i vårt arbeidsmiljø.

Terki AS holder til på Torp IT i Sandefjord kommune, i moderne lokaler rett ved Sandefjord lufthavn Torp.

Hvem søker vi?

Du har høy arbeidskapasitet, er løsningsorientert og tar ansvar, og er i likhet med oss brennende opptatt av moderne teknologi, samt å levere gode resultater og løsninger. Du er nøyaktig, strukturert og planlegger arbeidshverdagen din godt. Du har gode samarbeidsevner og kommuniserer godt, både på norsk og engelsk.

Du har akkurat fullført utdannelsen eller er i ferd med å fullføre, ev. har noen års arbeidserfaring allerede. Vi søker primært kandidater med IT rettet ingeniørutdannelse, men kandidater med annen relevant IT utdannelse (Bsc eller høyere), oppfordres allikevel til å søke.

Kunnskap

Det er en fordel med kjennskap til eller interesse for følgende teknologier, fagfelt og verktøy
– Javascript, NodeJS, React
– HTML5/CSS3
– C# / .NET, Xamarin, Visual Studio
– MSSQL, MySQL, PostgreSQL
– REST API’er, Json / xml

Arbeidsoppgaver

På grunn av vidt spekter i kunder og prosjekter, vil arbeidsdagen holde et høyt tempo, med variert arbeidsoppgaver. Typiske arbeidsoppgaver vil kunne være:
– Nyutvikling frontend/backend
– Videreutvikling av eksisterende systemer og plattformer
– Teknisk support
– Kundeveiledning

Hva vi tilbyr

– Spennende prosjekter og arbeidsoppgaver
– Kompetent arbeidsmiljø, muligheter for faglig og personlig utvikling
– Kantineordning
– Konkurransedyktige betingelser

Om Terki AS

«Vi er tilstede der disruptiv teknologi møter etablerte forretningsprosesser»
Terki AS er solid teknologiselskap med tung kompetanse, som historisk har jobbet med en dedikert portefølje og skapt gode resultater. Selskapet har i dag 8 ansatte, men har nå en vekstambisjon som går på å videreutvikle samarbeidet med eksisterende kunder, og jobbe sammen med nye spennende kunder.

Terki AS sitter med spisskompetanse på digital tjenesteutvikling og innovasjon når det gjelder analoge og digitale kundereiser. Samt at vi leverer tjenester innenfor strategisk rådgiving, prosjektledelse og teknologiutvikling.

Vi har tung kompetanse på integrasjon, automasjon, arkitektur og utvikling av virksomhetskritiske løsninger, og er partner på drift og utvikling av IT systemer.
Terki AS er en digital samarbeidspartner for ledende merkevarer i Norge og Norden, og en leverandøruavhengig teknologiekspert.

Spørsmål om stillingen:

Aleksander Brown Kristoffersen
Head Project Management & System Developer
Telefon: +4795931219

Terje Bakken
CTO – System Developer
Telefon: +4790133992

Søknad med CV sendes til: post@terki.no

Postadresse:
Terki AS
Østre Kullerød 5
3241 Sandefjord