Ny daglig leder

Utenfor våre kontorer på Torp IT i Vestfold: Aleksander Brown Kristoffersen, Terje Bakken og Hans Olav Bakås

Hans Olav Bakås er ansatt som Managing Director i Terki AS. Han kommer fra If Skadeforsikring, hvor han i mange år har jobbet med drift, utviklingen av kundeservice og betjening, hvor teknologi og automatisering har vært sentralt. Han er også en kommersiell premissgiver for teknologivalg i retail, gjennom ulike nettverk på tvers av mange bransjer. Vår nyansettelse forsterker vår kompetanse på teknologi, automatisering, payment og fintech, og han har bred erfaring fra distribusjon, Net Promoter Score, lean og personvern. Hans Olav har jobbet både nasjonalt og nordisk.

Terki AS er i dag leverandør til store og små norske og nordiske selskaper, og har hatt en spennende utvikling gjennom flere år. Med denne ansettelsen skal Terki AS styrke oppfølging og samarbeid med eksisterende kunder og samarbeidspartnere, samtidig som vi øker vår kapasitet med tanke på nye oppdrag.

Aleksander Brown Kristoffersen (Bachelor i datateknikk) og Terje Bakken (Master of Science i datateknikk) som er eiere av Terki AS vil nå få mer tid til å omfavne nye satsningsområder innen spennende fagfelt vi lenge har hatt lyst til å utvikle.