,

TERKI SOFTWARE med Norges første «AUTORISERTE ROBOT-TRENER»

Terki Software er stolte av å kunne meddele at Stein Erik Egeberg er den første autoriserte robot-treneren i Norge, som får den viktige oppgaven med å lære opp bedriftenes interne robot-trenere!

Stein vil jobbe med å trene kunderådgivere og interne trenere hos bedriftene som tar i bruk hybridbot, vår unike chatløsning.

Chatbot løsningen til Terki skiller seg ut fra andre løsninger i markedet ved at brukerbedriftens egne kunderådgivere og interne trenere selv kan lære opp chatboten. Det er ikke nødvendig å ha kunnskap verken om kunstig intelligens (AI), om maskinlæring eller ha annen IT utviklerkompetanse. Vi er opptatt av at det skal være enkelt å komme i gang!

Stein er en av de mest erfarne kommunikasjons- og salgstrenerne i Norge. Etter en første karriere som ingeniør, har han viet mesteparten av de siste 30 årene til utvikling av menneskelige ressurser og forretningsmessige resultater for et betydelig antall virksomheter. Etter bedriftsøkonomistudier grunnla han Norsk Selgerskole i 1989, og utviklet lærebøker og verktøy innen personprofilering, kommunikasjon og salg. Stein baserer sitt arbeid på den sjeldne kombinasjonen av ingeniørens struktur og systematikk, bedriftsøkonomens fokus på verdier og resultater, og erfaringer fra 30 års virksomhet innen HR. Dette gjør Stein til en enestående ressurs for Terki og våre kunders suksess med Terkis hybridbot i årene fremover.

Mer om Stein og hans brede erfaringsbakgrunn beskrives på hans hjemmeside www.numberone.no

Terkis hybridbot er resultatet av forskning og utvikling der målet har vært å finne en ny og mer allment tilgjengelig måte å lære opp chatbot funksjonen på. Vi har lyktes med å utvikle en løsning som gjør at bedriftenes kunderådgivere og interntrenere jobber sammen med chatboten, og som sømløst hjelper chatboten når den trenger hjelp. Herav betegnelsen hybridbot, som Terki er alene om å tilby! Hybridboten gir således en ny og langt mer kundevennlig opplevelse av en chatbot. Løsningen gir også en stor økonomisk besparelse i forhold til andre chatboter, og den gjør det mulig å ta ut positiv effekt i løpet av kort tid.

Her kan du lese med om hybridbot. 

Vi gleder oss til å jobbe sammen med Stein.

Hans Olav Bakås
Managing Director
Terki Software