Terki Software inngått partneravtale med Nets!

Som en del av vår strategiske satsning innenfor programvareutvikling for automatisering og digitalisering innenfor retail, kundeservice og support, har vi inngått partneravtale med Nets.

Vi har de siste årene drevet omfattende utviklingsarbeidet innenfor ehandel, robot- AI og RFID teknologi, som er spesielt rettet mot retail, kundeservice og support. I dette arbeidet står sikker identifisering og betaling sentralt og Nets er en partner med stor kompetanse på dette området.

Med Nets har vi en partner som har stor innsikt når det gjelder kunde og digitalisering, noe som er viktig i vårt arbeid med å skape gode kundereiser hvor kunde f.eks vil vandre sømløst mellom fysiske butikker og virtuelle automatiserte butikker, kundeservice og support!

Les mer om Nets