Vi søker medlemmer til vårt testpanel, som vil teste våre roboter!

Terki Software er fortrukket strategisk partner på bot-teknologi for flere av de lendende aktørene innen kundesenterteknologi. Terki har egen forskningsavdeling som har utviklet «hybridbot», en unik chatbot som samhandler med mennesker på en måte som gjør at den oppnår oppsiktsvekkende resultater i markedet.

Les mer om hybridboten HER!

Vil du være med å teste?
Vi har stor utviklingstakt og ønsker å invitere «vanlige folk» til å være med å teste våre bot-løsninger.

Hva kan vi tilby?
Du får tilgang til den egen «chatbot» som du kan utvikle og lære opp, og leke med. Dette er spennende teknologi som gir deg en unik innsikt i hva som rører seg av utvikling innenfor denne verden. Du vil få tett kontakt med de aller beste teknologiekspertene innenfor robotikk og AI.

Hva krever vi?
Ingenting, eneste er at du må være litt nysgjerrig, du må ha tid til å teste og leke litt, og det er fordel at du har noe teknisk interesse. Du skal ikke drive IT utvikling, du skal kun teste og lære boten ting du ønsker den skal utføre.

Praktisk – medlem av testpanel
Testingen kan du gjøre fra alle deler av verden, det er fordel at du kan Norsk.
Med mindre annet avtales så betales det ikke noe vederlag for at du er med og tester. Det du får tilbake er kunnskap og innsikt som ikke mange andre har, og du kan være med å påvirke på spennende teknologiområder. Du vil kunne bruke Terki som referanse for kompetansen og erfaringen du skaffer deg gjennom å være medlem av testpanelet.

Terki AS er et norsk IT-firma som ble startet i 2002.Har solid erfaring på blant annet software-utvikling, drift og utvikling av kundeopplevelser og automasjon, da de har brukt og utviklet teknologi for små og store kundesentermiljø i Norge og Norden.

Send en mail til post@terki.no mrk: Testpanelmedlem – Robot!